Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Transferi U Real Madridu

Transferi U Real Madridu. Alli bi postao prvi englez u realu nakon davida beckhama, koji je za kraljevski klub igrao od 2003. U realu se nadaju da će uspjeti obraniti titulu u domaćem […]

Real Madrid Transfer News Latest on Karim Benzema, Arturo
Real Madrid Transfer News Latest on Karim Benzema, Arturo from bleacherreport.com

Već dugo se u evropskim medijima vodi polemika gde bi srpski fudbaler luka jović mogao da nastavi karijeru. Pratite četu zinedina zidana u pohodu na nove trofeje, najnovije vesti o ramosovom ugovoru i perezove poteze na tržištu On zapravo tvrdi da mbape neće nastaviti saranju sa psg, već će sigurno pojačati redove real madrida.

S Druge Strane, Atletico Madrid, Koji Je Prvi Put Za.


Tačna cifra koja je vezana za ovaj transfer nije poznata, a s obzirom na to da azaru na leto 2020. Modrić se kupa u milionima! Prema pisanju engleskih medija, raiola bi allija pokušao dovesti u manchester united, dok bi ga mendes usmjerio prema real madridu.

Naime On Otkriva Da Je Transfer U Real Madrid Bio Blizu Završetka I Da Je Zbog Virusa Samo Odložen Na Neko Vreme.


Ovu informaciju preneo je đosep pedrerol, španski novinar. Azaru godišnje 13 miliona evra u real madridu. Kako prenose španski mediji adam hanga sigurno napušta barselonu i uskoro postaje slobodan igrač.

Te Se Pominje Bajern, Te Barselona, Te Real Madrid.


Casillas je postavljen na ovu dužnost jer je legenda real madrida, predstavlja vrijednosti kluba i najbolji je golman u historiji madridskog kluba te je vodeći po broju nastupa. Dva pozitivna testa, zaraženi luka i marselo! Godine ističe ugovor, moraće da prihvate ponudu real madrida, koliko god se ona ne slagala sa stavom čelnika londonskog kluba.

Srpski Fudbaler Luka Jović Ostaće U Real Madridu Najmanje Do Leta.


Vladan runić košarka , sportske vesti , transferi doskorašnji košarkaš barselone adam hanga novo je pojačanje real madrida. U newcastleu su uporni i opet su krenuli u lov na edena hazarda, belgijskog napadača koji je veliko razočarenje u real madridu. It remains to be seen if the transfer materialises ahead of the 2022/23 season.

Najnovije Vesti I Rezultati Real Madrida.


Luka jović je peti igrač iz srbije u real madridu. Podsjetimo, prvi susret u madridu je završio 1:1. Luka jović ostaje u realu budući da je u poslednjih mesec dana zadobio poverenje karla ančelotija.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code

Responsive Advertisement